Om oss

Et sted hvor du opplever tilstedeværelse.

Bodø Jiujitsu ble startet av Bjørn Granum, Frank Roger Dahl, Pål Johnsen og Arnt Myklebost i 2016. 

Vi hadde allerede holdt på noen år på et annet gym her i Bodø og fant ut at vi skulle gå sammen å starte en ordentlig klubb. 

Bjørn hadde allerede lokalet klart; AFA-senteret på mørkved (Bjørns gym). Siden lokalet hadde matter fra før kom vi i gang umiddelbart.

Nybegynnerkurs ble holdt, folk fikk sansen for the gentle art og Bodø Jiujitsu var i full sving. 

Etter 2 år med aktivitet har vi flyttet over i nabo-lokalet (ei dør ned i gangen) hvor vi har enda større plass og mulighet for fler timer. 

Hos oss vil du oppleve instruksjon hvor fokuset ligger på læring og mestring. Vi er fire instruktører med ulik bakgrunn men med en genuin og ektefølt interesse for jiujitsu. 

Hva er jiujitsu?

Jiujitsu, også kjent som Brasiliansk jiujitsu, er en kampsport/kunst hvor vi bruker teknikk, timing og strategi for å kontrolere/uskadeliggjøre en motvillig motstander.

I korte trekk involvere det ofte å ta personen ned til bakken, finne en overlegen posisjon og kontrollere/avslutte med et holdegrep, en leddlås eller ei kvelning.

Bjørn Granum

Hoved-instruktør, lilla-belte, lang fartstid innenfor jiu-jitsu (10 år +) og andre kampsporter. Bjørn er utdannet faglærer i kroppsøving, har jobbet som lærer/instruktør/aktivator/personlig trener mesteparten av sitt voksne liv og er lidenskapelig opptatt av å trene samt lære bort jiu-jitsu.

Frank Roger Dahl

Frank er med-instruktør, lilla-belte, har lang fartstid innenfor jiu-jitsu og har sort-belte i karate.

Arnt Myklebost

Arnt er med-instruktør, har hoved-ansvar for fundamentals-partiet vårt og er også blå-belte.

Pål Johnsen

Pål er med-instruktør og lilla-belte. Han har holdt på med jiu-jitsu i 6 år.